Riepu maiņa, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Hārdeks, SIA, Auto apkopes centrs, auto kapsēta

Lāčplēši , Stāmerienas pagasts, Gulbenes nov. LV-4406
Autoserviss, auto serviss, Auto kapsēta, auto serviss, auto diagnostika, sagatavošana tehniskajai apskatei, riepu , maiņa , montāža balansēšana, bremžu diagnostika, Autokapsēta, lietotas rezerves daļas, auto elektriķa

JIK autoevakuators, IK, auto evakuācija, tehniskā palīdzība uz ceļa 00-24

Ausekļa 3, Rīga LV-1010
Palīdzība uz ceļa, ielas, šosejas, ievilkšana, riepas, riepu remonts uz ceļa, salabot, labot, pēc avārijas, izvilkšana, evakuācija, autoevakuators, evakuatorists, autoevakuācija, auto evakuācija, rezerves riteņa maiņa

ARI-VI, SIA

Pērnavas 35, Rīga, LV-1009
Auto pacēlāji, riepu remonts, ventīļi, atsvariņi, radzes, remontmateriāli, autoservisa iekārtas, eļļas, gāzu nosūces, atsūkšanas sistēmas, riteņu ģeometrijas, bremžu pārbaudes, augstspiediena mazgāšanas, riepu

Latvijas Mikroķirurģijas centrs

Brīvības gatve 410-2.st., Rīga LV-1024
korekcija, Kosmētiskā ķirurģija, Kosmētiskās operācijas, Krūts onkoloģija, Krūšu amputācija, Krūšu formas maiņa

Ugo Auto, SIA, KOGEL OFICIĀLAIS DĪLERS, KOGEL PĀRSTĀVNIECĪBA

Rumbula, Granīta 26, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-1057
Nomas cenā iekļautie pakalpojumi:: ✓ remontdarbu veikšana un organizēšana ✓ remontdarbu veikšana un organizēšana arī ārzemēs ✓ tehnisko apkopju veikšana un organizēšana ✓ riepu nodilums un riepu maiņa ✓ puspiekabes KASKO apdrošināšana, KASKO gadījumu administrēšana ✓ puspiekabes OCTA apdrošināšana ✓ TIR sertifikācija ✓ FRC sertifikācija ✓ ikgadējā transporta nodeva ✓ ikgadējā tehniskā apskate ✓ aizvietošanas transporta līdzeklis ✓ jaunums - GPS maršruta kontrole

Liepājas riepu centrs, SIA, Riepu serviss Liepājā

Pulvera 10, Liepāja LV-3405
Pakalpojumi:: ✓ Riteņu maiņa ✓ Montāža ✓ Diska malu blīvēšana ✓ Balansēšana ✓ Riepas remonts ar karsto vulkanizācija ✓ Diska valcēšana/taisnošana ✓ Diska metināšana Par uzņēmumu: Riepas par vislabākajām cenām! Piedāvājam jaunas un lietotas, ziemas un vasaras riepas ar garantiju par vislabākajām cenām, iespējama piegāde. Plaša riepu izvēle un pilns serviss. Riepu maiņa un balansēšana uz modernām vācu un itāļu iekārtām. Riepu remonts tiek veikts ar augstākās kvalitātes vācu remontmateriāliem, tai skaitā ir pieejama karstā vulkanizācija, garantija. Riepu sezonas uzglabāšana.

Jelgavas Riepu Centrs

Pērnavas 36, Jelgava, LV-3004
Piedāvājam:: ✓ Auto riepas ✓ Auto diski ✓ Skrūves, uzgriežņi ✓ Starplikas ✓ Centrējošie gredzeni ✓ Eļļas ✓ Rema Tip Top, riepu remonta materiāli Par mums:

Jelgavas Riepu Centrs ir uzņēmums, kas savā nozarē strādā jau daudzus gadus. Mūsu piedāvājumā ir  jaunas riepas, lietotas riepas, riepu montāža, balansēšana, riepu remonts. Plašā izvēlē metāla un vieglmetāla diski, disku remontu. Piedāvājam riepu sezonas uzglabāšanu, skrūves un uzgriežņus, disku centrējošos gredzenus, disku flančus.

ToGo serviss, SIA, Riepu serviss

Latgales 230, Ludza, Ludzas nov., LV-5701
Apraksts:

"ToGo serviss" SIA veic visa veida riepu remontus motociklu, kravas automašīnu, autobusu, meža tehnikas, traktoru, industriālās tehnikas un cita veida riepām. Riepu demontāža un montāža; riepu balansēšana; riepu remonts, arī ar karsto vulkanizāciju; kameru remonts; sezonas riepu glabāšana; riepu tirdzniecība. Analizējot riepas vizuālo stāvokli un tehniskos parametrus, mūsu speciālisti varēs ieteikt jūsu auto vajadzībai un jūsu braukšanas stilam piemērotākās riepas. Riepu serviss ir aprīkots ar modernām tehnoloģiskām iekārtām, kas ļauj ātri un kvalitatīvi veikt riepu nomaiņu un riteņu balansēšanu.

Royal Enfield oficiālie dīleri Latvijā

Čiekurkalna 1.līnija 27, Rīga LV-1026
Pakalpojumi:: ✓ Royal Enfield motociklu garantijas apkalpošana un remonts ✓ Motociklu riepu tirdzniecība, remonts, maiņa un balansēšana ✓ Moto tehnikas sezonas uzglabāšana  ✓ Citu motociklu marku apkopes un remonts ✓ Moto tehnikas sagatavošana ekspedīcijām ✓ Motociklu aksesuāru un piederumu tirdzniecība ✓ Moto ekipējuma tirdzniecība (ķiveres, apģērbs, cimdi, apavi u.c.)

AE24, autoevakuators, tehniskā palīdzība uz ceļa

Rīga
Cenas:

Evakuatora pakalpojumu cenas Rīgas robežās

✓ Vieglie auto no 35.00 EUR ✓ Džipi no 40.00 EUR ✓ Busi no 40 EUR ✓ Traktortehnika no 40.00 EUR

Evakuācija nakts laikā (Rīga)

✓ Visiem auto veidiem pēc vienošanās

Evakuatora pakalpojumu cenas ārpus Rīgas robežām

✓ Visiem auto veidiem no 40.00 EUR (plus 0,60 par km) ✓ 100km no Rīgas 0.50 - 1.00 EUR/km + no 30.00 EUR ATKARĪBĀ NO SITUĀCIJAS (JO TĀLĀK, JO LĒTĀK)

Evakuācija nakts laikā (ārpus Rīgas) - Visiem auto veidiem pēc vienošanās. 

✓ Pakalpojumu cenās nav iekļauts PVN 21%. ✓ Neparedzētu apstākļu dēļ cenas var mainīties. ✓ Precīzas cenas var uzzināt, konsultējoties pa tālruni. Individuāla pieeja katram klientam. ✓ Ja klienta vainas dēļ evakuatoram ir jāgaida, papildus tiek pieskaitīti 20.00 EUR/h.

Matisons Auto, SIA

"Mazturaidas" , Grobiņas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Apraksts:

"Matisons Auto" lietotu un mazlietotu automašīnu tirdzniecība, kuras ievedam no Vācijas. Piegādājam automašīnas arī pēc pasūtījuma, kā arī Jūsu iegādātās automašīnas piegāde līdz Latvijai. Kreditēšana - iespēja iegādāties uz nomaksu, līzingu

Riepu garāža

Ganību dambis 25e, Rīga LV-1005
Par riepu servisu: Tuvākais riepu serviss Rīgā - Riepu Garāža ar 5 filiālēm pilsētā. Piedāvājam plašāko riepu un disku izvēli. Nosaucot paroli „Garāža“, saņem bezmaksas montāžu. Klientus lutinām ar gardu kafiju un kvalitatīvu servisu. Visas riepas un diski ir pieejami servisos uz vietas. Ja gadās uz vietas pārdomāt pēc pasūtījuma veikšanas internetā - nekas, mēs vienosimies un piemeklēsim piemērotākos diskus un riepas. Veicam zibenīgu disku remontu un kondicionieru uzpildi. Lietotajām riepām 1 mēneša garantija.
ZL.LV iesaka

”Sixt Leasing”, pilna servisa auto līzings, SIA Transporent

Malduguņu 2, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

Pilna servisa auto noma uz 12 mēnešiem vai ilgāk! Jaunu un mazlietotu auto līzings. SIXT – uzticami auto par izdevīgu cenu! Ilgtermiņa auto noma jeb pilna servisa auto līzings uz 3-5 gadiem. Izdevīga cena, pilns serviss, drošība un diennakts palīdzība – tie ir būtiskākie ieguvumi, ko atzinīgi novērtē SIXT Leasing klienti. Izvēlieties savu auto no vairāk kā 10 000 auto markām un modeļiem, saņemiet auto ilgtermiņa nomā un baudiet priekšrocības, ko tas sniedz, jau šodien! Pilna servisa auto līzings jeb ilgtermiņa auto noma ir līzinga veids, kad automašīna tiek nodota klientam lietošanā (nomā) uz noteiktu periodu (parasti 3-5 gadi). Šajā laikā klients maksā amortizācijas vērtību. Pakalpojuma ietvaros kopā ar ikmēneša nomas maksājumu ir iespēja saņemt papildu pakalpojumus kā apdrošināšana, apkopes, nodokļi, riepas, riepu uzglabāšanu un maiņu, remontdarbus u.c. Bezmaksas tālrunis labojam uz Tālrunis (24/7)

ZL.LV iesaka

HelpToWay, auto evakuācija, tehniskā palīdzība uz ceļa 00-24

Mazā Rencēnu 1, Rīga LV-1073
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Riepu maiņa ✓ Akumulatora uzlāde un dzinēja iedarbināšana ✓ Degvielas uzpilde jebkurā vietā ✓ Izvilkšana no grāvjiem ✓ Autoservisa pakalpojumi ✓ Autoevakuācija visā Eiropas Savienibā ✓ Zvani tūlīt strādājam 24/7

Elegants auto, mikroautobusu noma

K.Barona 10, Rīga, LV-1050
Mikroautobusu noma, auto noma, Busu noma. Mikroautobusu īre, busu īre. Autobusu izīrēšana. Auto rent, Mikriņu noma. Auto īre.
ZL.LV iesaka

IR auto, SIA

Draudzības 15b, Bauska, Bauskas nov.
Pakalpojumi:: ✓ Pašizgāzēji ✓ Beramie materiāli ✓ Treilera pakalpojumi ✓ Pārvadājumi ✓ Kravas auto serviss ✓ Hostelis/dienesta viesnīca Par uzņēmumu:

IR AUTO – autotransports, autopārvadājumi, beramie materiāli, kravas auto serviss, naktsmājas Bauskā.

 

Rēzeknes autobusu parks filiāle Autoosta Kārsava, AS

Vienības 40, Kārsava, Ludzas nov., LV-5717
Pakalpojumi:: ✓ Pasažieru pārvadājumi ✓ Autobusu noma ✓ Autoserviss ✓ Transports personām ar kustību traucējumiem ✓ Autobuss ekskursijām ✓ Autobusi pārvadājumiem Eiropā. Rēzeknes autobusu parks:

Akciju sabiedrība "Rēzeknes autobusu parks" piedāvā autobusu nomu ar šoferi, bez nobraukuma ierobežojuma, par ļoti pieejamu cenu, ar dažādu vietu skaitu, servisa un komforta līmeni atbilstoši jūsu prasībām. Mūsu komfortablie autobusi paredzēti braucieniem pa Latviju un Eiropu tūrisma ceļojumiem, lietišķiem braucieniem, kultūras pasākumu apmeklējumiem vai vienkārši izklaides braucieniem, kā arī darbinieku un skolēnu pārvadāšanai.

HCT Automotive, SIA

Vienības gatve 181, Rīga LV-1058
Apraksts: Autoservisu aprīkojums, autoceltņi, personāla pacēlāji, piekabes.

MG riepu serviss

K.Valdemāra 73, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Pakalpojumi:: ✓ Riepu tirdzniecība ✓ Lietotu riepu tirdzniecība ✓ Disku tirdzniecība ✓ Disku remonts ✓ Disku krāsošana ✓ Tērauda diski (montāža - balansēšana - skrūvēšana) ✓ Vieglmetāla diski (montāža - balansēšana - skrūvēšana) ✓ Grants tīrīšana ✓ Malu tīrīšana ✓ Ventiļa maiņa ✓ Diega vēršana ✓ Ielāpa līmēšana ✓ Sēnes vēršana ✓ Diska valcēšana ✓ Diska metināšana ✓ Riepu spiediena sensoru programmēšana ✓ Klonēšana ✓ Uzstādīšana ✓ Disku remonts un to aksesuāri ✓ Riepu glabāšana (sezonā) ✓ Nolietoto riepu atstāšana

Baksijs, SIA, Kondicionieru remonts Vidzemē

Piebalgas 67, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts: Kondicionieru remonts Cēsīs. Kondicionieru uzpilde Cēsīs. Kondicionieri Cēsīs. Cēsis. Priekuļi. Limbaži. Rauna. Vidzeme. Valmiera. Sigulda. Auto remonts. Autoserviss. Riepu maiņa.