Riepu maiņa, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Grobiņas autoserviss, Alparu 2, SIA

Ventspils 4, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Pakalpojumi:: ✓ Riepu maiņa un remonts vieglajām automašīnām ✓ Riepu maiņa un remonts komerctransportam (kravas automašīnām) ✓ Riepu tirdzniecība ✓ Ritošās daļas remonts ✓ Bremžu stends ✓ Izpūtēju remonts  ✓ Riteņu ģeometrijas regulēšana ✓ Dzinēja zobsiksnu maiņa ✓ Auto metināšanas darbi ✓ Virsbūves un dzinēju remonts ✓ Dīzeļmotoru remonts ✓ Autoelektriķa pakalpojumi ✓ Signalizāciju uzstādīšana un remonts ✓ Vējstiklu maiņa ✓ Rezerves daļu tirdzniecība ✓ Nesezonas riepu  uzglabāšana ✓ Auto mazgāšana ar rokām ✓ Ķīmiskā tīrīšana

GoldenGaz, SIA

Dobeles šoseja 2, Jelgava, LV-3007
Pakalpojumi: ✓ Autogāze ✓ Rezerves daļas ✓ Auto noma ✓ Riepu serviss ✓ Kondicionieru uzpilde ✓ Elektroauto tirdzniecība Par uzņēmumu:

GoldenGaz piedāvā gāzes iekārtu uzstādīšanu, remontu un diagnostiku. Tāpat arī saviem klientiem piedāvājam auto nomu, riepu montāžu, riepu remontu u.c.

Gadu gaitā papildinot savas zināšanas, esam pilnveidojušies un saviem klientiem piedāvājam tikai kvalitatīvus pakalpojumus.

Par savu misiju uzskatām uzņēmuma attīstību, lai pilnveidotos mūsu esošie pakalpojumi un saviem klientiem varētu piedāvāt daudz ko jaunu.

JS autoserviss, SIA

Ozolu 14, Liepāja, LV-3411
✓ Veicam auto remontus – piekares un bremžu sistēmas darbus ✓ Izpūtēju uzstādīšana un remontu ✓ Eļļas un filtru maiņa ✓ Lukturu pulēšana ✓ Auto datordiagnostika, kļūdu dzēšana ✓ AUTOSPULDŽU tirdzniecība un nomaiņa ✓ VIRSBŪVES REMONTS - metināšana (sliekšņi, arkas utt.) un krāsošana ✓ Autodetaļu tirdzniecība ✓ u.c. ar auto remontu saistītus darbus

Ameira, SIA, Autoserviss

Atlantijas 69, Rīga, LV-1015
Rezerves daļas::

 

✓ Virsbūves daļas ✓ Bremžu daļas ✓ Stūres daļas ✓ Motora daļas ✓ Piekares daļas Autoserviss:

Autoserviss "Ameira" Latvijā darbojas vairāk nekā 20 gadus un ir uzkrājis lielu pieredzi visu veidu vieglo, apvidus un minivenu automašīnu remontā.

Piedāvājam ekskluzīvas, kā arī antīko Amerikas auto detaļas: JEEP, CHRYSLER, Hummer, Cadillac, LINCOLN, Chevrolet, FORD USA, Dodge un citu auto marku rezerves daļas.

VRR auto, SIA, Autoserviss

Turpinām strādāt klātienē!
Skārduciems, "Burkānu pagrabs" , Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Pakalpojumi: ✓ Riepu bortēšana, remonts ✓ Ritošās daļas remonts, diagnostika ✓ Bremžu remonts, diagnostika ✓ Riteņu savirze-sagāzums ✓ Antikorozijas apstrāde ✓ Buferu remonts ✓ Tehniskā apkope ✓ Lukturu regulēšana ✓ Dzesēšanas sistēmas remonts ✓ Motora zobsiksnas maiņa ✓ Dzinēja remonts ✓ Virsbūves remonts ✓ Izpūtēju remonts, metināšana

Autovilnis, SIA

Malienas 11, Alūksne, Alūksnes nov., LV-4301
Par autoservisu:

SIA "AUTOVILNIS" piedāvā automašīnu remontu, diagnostiku, virsbūves remontu, pulēšanu, 3d savirzes regulēšanu un programmēšanu.

AMBO, SIA, Autoserviss

Profesionāls autoserviss Ogrē!
Vidzemes 4c, Ogre, Ogres nov., LV-5001
AMBO autoservisa pakalpojumi:: ✓ Auto remonts, auto apkope ✓ Savirzes regulēšana ✓ Ritošās daļas remonts ✓ Dzinēju, motoru, motora, dīzeļdzinēju remonts ✓ Bremžu pārbaude, bremžu stends ✓ Autoelektroiekārtu diagnostika ✓ Auto ātrumkārbu eļļas maiņa ar specializētu iekārtu

I.R. AUTO, SIA Shadow

Bukulti, Ādažu 26, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Krāsošana: Krāsošanas darbus mašīnai var veikt ne tikai pēc avārijām, negadījumiem vai citiem redzamiem defektiem, bet arī vienkārši - ja gribas atjaunot auto krāsu, lai tā spīd un nerūsē! Mums ir milzīga pieredze auto krāsošanas darbos. Autoserviss ir aprīkots ar krāsošanas kameru un visiem nepieciešamajiem materiāliem, lai darbs tiktu veikts ātri un kvalitatīvi. Mēs strādājam tikai ar pārbaudītiem krāsošanas materiāliem, lai nodrošinātu augstāko kvalitāti un klientiem - izdevīgas cenas. Veicam pilnu vai daļēju auto krāsošanu, kā arī atsevišķu virsbūves detaļu krāsošanu.

ReCar X, SIA, autoserviss Pļavnieki

Piedrujas 28, Rīga LV-1073
Autoserviss piedāvā šādus pakalpojumus:: ✓ Automašīnu remonts ✓ Automobiļu sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ Riepu maiņa ✓ Eļļas maiņa ✓ Kondicionieru uzpilde ✓ Virsbūves remonts ✓ Dzinēja remonts ✓ Mikroautobusu remonts Pļavniekos ✓ BMW, WV, AUDI, TOYOTA, VOLVO tehniskā apkope Pļavnieki

STR Motors, SIA

Stigu 18, Rīga LV-1021
Apraksts: STR Motors piedāvā plašu auto remonta darbu pakalpojumu klāstu: auto elektro un dzinēju diagnostiku un remontu; bremžu, piekares sistēmas diagnostiku un remontu; starteru, ģeneratoru remontu; eļļas un filtru maiņu; u.c. remontdarbus. STR Motors serviss ir aprīkots ar mūsdienīgām augsta līmeņa diagnostikas iekārtām. Mēs ļoti augstu vērtējam klientu apmierinātību un izcilu klientu apkalpošanu, tādēļ nepārtraukti cenšamies attīstīties un pilnveidoties. Mūsu augsto kvalitāti un profesionalitāti apliecina pastāvīgie klienti.

Top Trans SIA, Autoserviss Tukumā

Rūpniecības 1, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Pakalpojumi:: ✓ auto serviss ✓ auto apkope ✓ vieglo, kravas un komerctransporta riepas ✓ riepu montāža ✓ auto diski ✓ auto ķīmija ✓ auto aksesuāri ✓ auto mazgātuve ✓ auto salonu tīrīšana u.c. Par uzņēmumu: SIA "Top Trans" piedāvā veikt auto remontu, apkopi, riepu montāžu, kā arī riepu maiņu. Tāpat uzņēmums Tukumā nodrošina auto mazgāšanu un auto salonu tīrīšanu. "Top Trans" ir PREVAL aerosolu vienīgais oficiālais pārstāvis Baltijā. Auto remonts, serviss, apkope, riepas Tukumā, Tukums.

Autoserviss Auto Centrs Rencēnu, Valeroniks, SIA

Meirānu 6, Rīga, LV-1073
Autoserviss Auto centrs Rencēnu pakalpojumi:: ✓ Sagatavošana tehniskajai apkopei ✓ Bremžu sistēmas remonts ✓ Eļļas maiņa ✓ Riepu serviss: montāža, balansēšana ✓ Savirzes un sagāzuma regulēšana ✓ Ritošās daļas un piekares remonts ✓ Datordiagnostika ✓ Kondicioniera uzpilde un remonts ✓ Signalizāciju un imobilaizeru uzstādīšana ✓ Starteru un ģeneratoru remonts ✓ Auto elektriķis ✓ Ātrumkārbu remonts ✓ Dzinēju remonts ✓ Bremžu pārbaude uz stenda ✓ Izplūdes gāzu (atgāzu) mērījumi

Werkstatt, SIA, Automazgātava - autoserviss - auto evakuācija - autokrāns

Emburga, "Vēzīši" , Cieceres pagasts, Saldus nov. LV-3851
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Auto remonts, apkope ✓ Kravas auto serviss, apkope ✓ Vieglo automašīnu serviss, apkope ✓ Kravas, smago auto mazgāšana ✓ Auto evakuācija - palīdzība ceļā ✓ Auto krāna pakalpojumi, autokrāns ✓ Auto celtnis, auto celtņa pakalpojumi

Autoserviss 4U, SIA Auto Pluss

Spīķeru 19/23, Liepāja, LV-3401
Par uzņēmumu:

Autoserviss Liepājā, kurš nebaidās dot savam darbam 12 mēnešu garantiju!  Sertificēti un pieredzes bagāti speciālisti.  Palīdzam mūsu klientiem kopš 2011. gada.  Zvani un piesaki arī savu auto!

24auto.lv, Auto ķīmiskā tīrīšana, pulēšana, stiklu tonēšana Liepājā

Krūmu 11/13, Liepāja LV-3405
Pakalpojumu klāsts:: ✓ Aizsargplēve PPF ✓ Salona ķīmiskā tīrīšana ✓ Auto pulēšana ✓ Auto tonēšana ✓ Stikla pakešu tonēšana ✓ Automašīnu mazgāšana ✓ Autoserviss; ✓ Auto mazgāšana ar rokām; ✓ Auto ķīmiskā tīrīšana; ✓ Lukturu pulēšana; ✓ Riepu montāža; ✓ Transportlīdzekļa virsbūves un salona detaļu aplīmēšana; ✓ Pēc pasūtījuma pārklājam logus birojos ar dizaineru plēvēm.

JKR Autocentrs, SIA

Gaides 8, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts:

JKR Autocentrs piedāvā:

✓ Auto diagnostiku; ✓ Dzinēja, piekares un bremžu remonts; ✓ Apkopes; Savirzes regulēšana; ✓ Riepu montāža un balansēšana; ✓ Rezerves daļu mazumtirdzniecība; ✓ Metināšana.

Kurland Auto, SIA, Autoserviss - veikals Talsos

Zvirgzdi, "Rietumi" , Laidzes pagasts, Talsu nov., LV-3201
Apraksts: Kurland auto ir autoserviss Talsos, kas piedāvā plašu klāstu ar auto remonta un apkopes pakalpojumiem. Mēs nodrošinam visus servisus - no virsbūves darbiem līdz dzinēja remontam. Mūsu speciālisti detalizēti konsultēs Jūs par visiem jautājumiem, kas attiecas uz Jūsu automobiļa remontu un apkopi, kā arī piemeklēs Jums vispieņemamāko cenu remonta darbiem un rezerves daļām un piemēros patīkamu draugu atlaidi. Mēs saskaņosim ar Jums ērtāko autocentra apmeklējuma laiku un personīgi sagaidīsim Jūs mūsu servisā. Piedāvājam arī autoevakuatora pakalpojumus Talsos un apkārtnē. Mēs informēsim Jūs un saskaņosim ar Jums visus jautājumus, kuri radīsies remonta vai apkopes procesa gaitā, kā arī paziņosim Jums par darbu izpildes noslēgšanu un saskaņosim ar Jums laiku, kad Jums būs ērti saņemt automobili.

Markson, SIA, Autoserviss

Rīgas 105c, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Apraksts: Autoserviss Ķekavā. Starteru un ģeneratoru diagnostika, remontdarbi.

Green Garage, SIA, autoserviss

Ozolnieki, Saules 2, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov., LV-3018
Apraksts: Autoserviss Ozolniekos.

Dampis, serviss

Vaiņodes 15, Liepāja LV-3407
Apraksts: Automašīnu, motociklu, velosipēdu, ratu serviss - DAMPIS. Komerctransporta remonts.