Riepu maiņa, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

GARĀŽA 37, Tolerance Auto, SIA

Sliežu 3, Rīga LV-1005
Eļļas maiņa . Siksnu maiņa . Filtru maiņa , Bremžu sistēmas remonts, Bremžu disku virpošana., Stāvbremzes remonts, Visa veida dzinēju remonts, Riepu balansēšana un montāža. Riepu līmēšana.

Garaze, Autoserviss

Patversmes 11, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
montāža, riepu balansēšana, riepu serviss, diagnostika, elektronikas diagnostika un remonts, elektronisko, , sveču maiņa , izpūtēju remonts, automehāniķis Juris Ločmelis, autoserviss GARAZE, auto apkope,

Genarts, SIA, Autoserviss un automazgātava

G.Astras 2b, Rīga LV-1084
Riepu montāža un remonts. Riepu uzstādīšana. Riepu tirdzniecība., Riepu uzglabāšana. Izpūtēju remonts. Metināšanas darbi. Akumulatori. Bremžu šķidrums.

GoldenGaz, SIA

Dobeles šoseja 2, Jelgava, LV-3007
Jelgava, ziemas riepas, vasaras riepas, busu noma Jelgavā, busu noma, busu īre, Jelgavā, piekabes noma, riepu , remonts, riepu montāža, riepu balansēšana, jaunas riepas, lietotas riepas, diski, autogaz,  ev

Golds, SIA

"Saknītes" , Brenguļu pagasts, Valmieras nov., LV-4245
Riepu serviss, riepu remonts, maiņa , ziemas riepas Valmierā.

Green Garage, SIA, autoserviss

Ozolnieki, Saules 2, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov., LV-3018
Eļļas maiņa . Riepu montāža. Autoserviss Ozolniekos.

Grobiņas autoserviss, Alparu 2, SIA

Ventspils 4, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Pakalpojumi:: ✓ Riepu maiņa un remonts vieglajām automašīnām ✓ Riepu maiņa un remonts komerctransportam (kravas automašīnām) ✓ Riepu tirdzniecība ✓ Ritošās daļas remonts ✓ Bremžu stends ✓ Izpūtēju remonts  ✓ Riteņu ģeometrijas regulēšana ✓ Dzinēja zobsiksnu maiņa ✓ Auto metināšanas darbi ✓ Virsbūves un dzinēju remonts ✓ Dīzeļmotoru remonts ✓ Autoelektriķa pakalpojumi ✓ Signalizāciju uzstādīšana un remonts ✓ Vējstiklu maiņa ✓ Rezerves daļu tirdzniecība ✓ Nesezonas riepu  uzglabāšana ✓ Auto mazgāšana ar rokām ✓ Ķīmiskā tīrīšana

HCT Automotive, SIA

Vienības gatve 181, Rīga LV-1058
Apraksts: Autoservisu aprīkojums, autoceltņi, personāla pacēlāji, piekabes.

HelpToWay, auto evakuācija, tehniskā palīdzība uz ceļa 00-24

Mazā Rencēnu 1, Rīga LV-1073
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Riepu maiņa ✓ Akumulatora uzlāde un dzinēja iedarbināšana ✓ Degvielas uzpilde jebkurā vietā ✓ Izvilkšana no grāvjiem ✓ Autoservisa pakalpojumi ✓ Autoevakuācija visā Eiropas Savienibā ✓ Zvani tūlīt strādājam 24/7

Hārdeks, SIA, Auto apkopes centrs, auto kapsēta

Lāčplēši , Stāmerienas pagasts, Gulbenes nov. LV-4406
Apraksts:

Auto apkopes centrs un autokapsēta Hārdeks piedāvā dažādus auto remonta un apkopes pakalpojumus - virsbūvju remonts, bremžu sistēmas, dzinēja, ritošās sistēmas un citus remontdarbus. Piedāvājam arī riepu maiņu un autokapsētas pakalpojumus.

I.R. AUTO, SIA Shadow

Bukulti, Ādažu 26, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Krāsošana: Krāsošanas darbus mašīnai var veikt ne tikai pēc avārijām, negadījumiem vai citiem redzamiem defektiem, bet arī vienkārši - ja gribas atjaunot auto krāsu, lai tā spīd un nerūsē! Mums ir milzīga pieredze auto krāsošanas darbos. Autoserviss ir aprīkots ar krāsošanas kameru un visiem nepieciešamajiem materiāliem, lai darbs tiktu veikts ātri un kvalitatīvi. Mēs strādājam tikai ar pārbaudītiem krāsošanas materiāliem, lai nodrošinātu augstāko kvalitāti un klientiem - izdevīgas cenas. Veicam pilnu vai daļēju auto krāsošanu, kā arī atsevišķu virsbūves detaļu krāsošanu.
1

IGMAL, SIA

Skandu 14, Rīga LV-1067
Apraksts:

Visa veida auto apkalpošana Imantā. Mēs sniedzam pilnu pakalpojumu klāstu, sākot no apkopes un beidzot ar automašīnu atjaunošanu. Nepieciešamības gadījumā atvedīsim Jūs un Jūsu transportlīdzekli uz darbnīcu. Mēs piedāvājam transporta pakalpojumus par labākajām cenām Rīgā, mūsu klientiem.

  • 1 Auto remonts, apkope

IP Motor, SIA

Ezermalas 3, Liepāja, LV-3401
Bremžu kluču maiņa , bremžu loku maiņa , bremžu disku maiņa , bremžu trubiņu valcēšana un uzstādīšana., , sveču maiņa , riepu montāža un balansēšana, riepu remonts, riepu serviss, riepu uzstādīšana un balansēšana
ZL.LV iesaka

IR auto, SIA

Draudzības 15b, Bauska, Bauskas nov.
Pakalpojumi:: ✓ Pašizgāzēji ✓ Beramie materiāli ✓ Treilera pakalpojumi ✓ Pārvadājumi ✓ Kravas auto serviss ✓ Hostelis/dienesta viesnīca Par uzņēmumu:

IR AUTO – autotransports, autopārvadājumi, beramie materiāli, kravas auto serviss, naktsmājas Bauskā.

 

Iecavnieks Auto, SIA, Autoserviss

"Iecavnieki" , Iecavas pagasts, Bauskas nov., LV-3913
Riepu serviss, montāža. Kravas, smago automašīnu, lauksaimniecības tehnikas riepu serviss, montāža., maiņa , savirzes regulēšana, bremžu regulēšana, savirzes stends, filtru maiņa , ātrs serviss, serviss

Iglit, SIA

Rāmuļu 41, Rīga LV-1005
Dzinēja, inžektoru, riepu , izpūtēju, sajūga remonts., tirdzniecība, ziemas riepas, vissezonas riepas, vasaras riepas, riepu maiņa , riepu piegāde, automašīnu

Ivory Rentals, SIA

Ziepniekkalna 13, Rīga LV-1004
Izvēlies auto mūsu mājaslapā:

Izvēlieties jebkuru automašīnu no pieejamo auto saraksta vai zvaniet mums, lai vienotos par jums piemērotāko automašīnu. Sagatavojiet informāciju auto nomas līgumam - Vārds, Uzvārds, personas kods, deklarētā adrese un e-pasts. Norādiet datumus, kad jums nepieciešama automašīna, izvēlieties, kā vēlaties saņemt automašīnu - mūsu atrašanās vietā vai piegādi uz noteiktu adresi. Mēs sagatavosim jums līgumu, rēķinu un automašīnu. Pēc apmaksas, rezervācija tiks veikta. Saņemot automašīnu, jums jāuzrāda vadītāja apliecība un ID karte/Pase.

Izdarīgs, SIA

Baldones 1, Rīga, LV-1007
Pakalpojumi:: ✓ starteru remonts ✓ ģeneratoru remonts ✓ starteru un ģeneratoru daļu tirdzniecība ✓ ritošās daļas remonts Par uzņēmumu:

SIA „Izdarīgs” ir autoserviss Pārdaugavā, Baldones ielā 1, kas savu darbību uzsācis 1998. gadā. Autoserviss specializējas starteru un ģeneratoru remonta jomā, to rezerves daļu tirdzniecībā, kā arī automašīnu ritošās daļas remontā.

JIK autoevakuators, IK, auto evakuācija, tehniskā palīdzība uz ceļa 00-24

Ausekļa 3, Rīga LV-1010
Apraksts: AUTOEVAKUATORS 24/7! Vietai nav nozīmes. Evakuēsim no jebkuras vietas, visos laikapstākļos, par draudzīgām cenām. LICENCĒTS auto evakuācijas pakalpojumu sniedzējs, auto evakuācijas APDROŠINĀŠANA, komerciālo kravu pārvadātājs. Sadarbojoties ar mums, varat aizmirst par stresu, kurš rodas, kad lai tiktu uz evakuatora ir jābrauc pa laipām ar risku, ka auto var nokrist, bamperis netiks sabojāts vai norauts, auto apakša tiek skrāpēta un bojāta, tam uzsēžoties uz evakuatora lafetes. Ar mūsu lafeti, šādi brīnumi nebūs jāpiedzīvo, viss notiks droši, ātri un saudzīgi.

JKR Autocentrs, SIA

Gaides 8, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts:

JKR Autocentrs piedāvā:

✓ Auto diagnostiku; ✓ Dzinēja, piekares un bremžu remonts; ✓ Apkopes; Savirzes regulēšana; ✓ Riepu montāža un balansēšana; ✓ Rezerves daļu mazumtirdzniecība; ✓ Metināšana.